در گفتوگو با یاور عنانی، «مدیرعامل شرکت انرژیهای تجدیدپذیر مپنا»
دهههای 1370 و 1380 خورشیدی، سخن درباره مسائل زیستمحیطی در میان برخی مدیران و حتی در جامعه آن روزها، به کلی به عنوان موضوعاتی غیر ضروری و «سانتیمانتال» طرد میشد.
در قسمت دوم پادکست رادیو مپنا با دکتر یاور عنانی، مدیرعامل شرکت انرژیهای تجدیدپذیر مپنا، همراه شدیم تا از چالشها و ظرفیتهای ایران در حوزه انرژیهای بادی بگوییم. چرا کشوری با اینهمه ظرفیت بادی و خورشیدی، همچنان با مشکلات تأمین برق دستوپنجه نرم میکند؟
به ما گوش دهید و در آینده انرژی ایران شریک شوید!
بررسی واقعیترین چالشهای استفاده از خودروهای برقی برای ایرانیها در گفتوگو با عادل دمشقی مدیر مرکز کسب و کار برقی سازی مپنا
اوراق اجاره شرکت تولید انرژیهای تجدیدپذیر مپنا، به منظور اجرا و توسعه پروژههای ملی کشور، به استناد مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار عرضه میشود.
بیست و پنجم مرداد ماه مصادف است با سالروز تأسیس شرکت مپنا. در سیویکمین سالگرد این تأسیس، گروه مپنا نگاهی به گذشته میاندازد، راه طولانی پیموده شده را میبیند و با اندوخته تجربیات این سالها، در پیش رو چشماندازهایی جدید ترسیم میکند. امروز، مپنا نامی شناخته شده و برآمده از نتیجه فکر و تلاش افرادی است که همه سعیشان بر آن بوده تا اندوختهای به اندوختههای پیش از خود اضافه کنند و به نسل بعد بسپارند تا ارزشی ماندگار برای نسلها ساخته شود.
صنعت برق ایران که از قدمت و قوت قابل توجهی برخوردار است، در سالهای اخیر دچار چالش هایی شده که بروز آنها متعاقبا سایر بخشهای اقتصاد را نیز به شدت متأثر ساخته است. احداث نیروگاه برای تولید برق از مهمترین حوزه های این صنعت است که نقش بسیار تعیین کننده ای در تأمین برق کشور دارد.
مدیرعامل گروه مپنا با اشاره به تامین پنج درصد برق شبکه کشور از طریق واحدهای کلاس F با راندمان بالا، بر اطمینان بخشی گروه مپنا به کاربران این گونه واحدها تاکید کرد.
راه حلی نوین برای رفع ناترازی انرژی
گواهی تحویل موقت واحد چهارم گازی پروژه توسعه بخش گاز نیروگاه سمنان روز چهاردهم آذر ماه 1403 به شرکت شرکت احداث و توسعه نیروگاههای مپنا (توسعه یک) ابلاغ شد؛ با در نظر گرفتن الگوی مصرف 300 کیلو وات برای مشترکین عادی، بیش از 395هزار خانوار از ظرفیت تولید این واحد نیروگاه بهرهمند میشوند.
تاکنون ۱۵ واحد توربینهای کلاس F در کشور نصب شده که معادل پنج درصد شبکه برق است. از این تعداد، شش واحد آن توسط گروه مپنا احداث شده است.
واحد 3 بخار از فاز دوم نیروگاه سیکل ترکیبی رمیله با تلاش متخصصان گروه مپنا، در تاریخ 10 آذر 1403 توسط کارفرمای پروژه تحویل موقت شد.
جمعی از مدیران ارشد بازار سرمایه با حضور در نیروگاه سیکل ترکیبی پرند مپنا از بخشهای مختلف این پروژه بازدید کردند.
مپنا نخستین و بزرگترین پیمانکار عمومی نیروگاهی در ایران و خاورمیانه است و در تولید 60 هزار مگاوات برق نقش اول را دارد.
گروه مپنا با توجه به استانداردهای روز دنیا و توسعه حوزههای چندگانه حمل و نقلی موجود در گروه، تصمیم به ادغام کسب و کار «حمل و نقل ریلی، برقیسازی و باطری» و راهاندازی بخش «حمل و نقل» گرفت.
با گسترش فعالیتهای گروه مپنا بخش پروژههای سرمایهگذاری یکی از محورهای نوین در فعالیتهای راهبردی گروه مپنا است.
گروه مپنا مجموعهای متشکل از 75 شرکت است که در صنایع برق و آب، نفت و گاز، حمل و نقل و … فعالیت دارد. دامنه فعالیتهای گروه مپنا در این صنایع شامل توسعه و انتقال فناوریهای روز جهان، طراحی و تولید تجهیزات کلیدی متکی به فناوریهای پیشرفته، مدیریت و اجرای پروژههای بزرگ، سرمایهگذاری و نیز ارائه طیف وسیعی از خدمات مهندسی، بهرهبرداری، تعمیرات و بهینهسازی است که به مشتریان متعدد این گروه در بازارهای مختلف داخلی و بینالمللی ارائه میشود.
مپنا از ابتدا، با اعتقاد به اینکه سرمایۀ اصلی هر سازمان، نیروی انسانی آن است، جذبِ افراد متخصص و سختکوش را سرلوحۀ راهبردهای توسعۀ منابع انسانی خود قرار داد و با فراهم آوردن فرصتهای شغلی یکسان برای عموم دانشآموختگان، راهکارهای معینی را برای جذب و استخدامِ افراد شایسته ساماندهی کرد تا بدنۀ کارشناسی و مدیریتی ممتاز و متمایزی را ایجاد کند و توسعه دهد.
گروه مپنا مجموعهای از 75 شرکت است که در صنایع برق و آب، نفت و گاز، حمل و نقل و … فعالیت دارد. دامنه فعالیتهای گروه مپنا در این صنایع شامل توسعه و انتقال فناوریهای روز جهان، طراحی و تولید تجهیزات کلیدی متکی به فناوریهای پیشرفته، مدیریت و اجرای پروژههای بزرگ، سرمایهگذاری و نیز ارائه طیف وسیعی از خدمات مهندسی، بهرهبرداری، تعمیرات و بهینهسازی است که به مشتریان متعدد این گروه در بازارهای مختلف داخلی و بینالمللی ارائه میشود.
۲۳۱۵۱۰۰۱ – ۲۳۱۵۱۰۰۲ – ۹۸۲۱+
۸۱۹۸۱۰۰۱ – ۸۱۹۸۱۰۰۲ – ۹۸۲۱+
۲۴۷۱۱۰۰۱ – ۲۴۷۱۱۰۰۲ – ۹۸۲۱+